Service

Een machine die stilstaat is niet rendabel. Met onze 24/7 service zorgen we ervoor dat onze klanten constant operationeel kunnen blijven.

Bij elke interventie beslissen we of we de machine ter plaatse repareren of we het probleem in onze garage oplossen. Zo bieden we voor elk probleem een aangepaste oplossing. Op die manier blijft de haven draaien en kunnen goederen steeds tijdig geladen en gelost worden.

Technische dienst

De haven is heel onvoorspelbaar. De éne dag komen er maar enkele schepen aan, de volgende dag zijn het er meer dan 50. Dat brengt een hoge werkdruk met zich mee en vraagt heel wat flexibiliteit van onze klanten.
De technische dienst van CUYPERS VORKLIFTEN speelt hierop in door altijd paraat te staan met een snelle en efficiënte service. Wij voorzien de juiste vorklift en voorzetapparatuur zodat onze klanten perfect op voortdurend wisselende omstandigheden kunnen inspelen.

Onderhoud en herstellingen

We onderhouden onze machines tot in de puntjes en beschermen en verstevigen ze waar nodig preventief. Toch gaan ze in een ruwe omgeving als de haven wel eens stuk. We reageren dan steeds snel en adequaat met een herstelling op maat.
De grote uniformiteit van onze machines zorgt er bovendien voor dat een klant voorzetapparatuur onderling flexibel kan inwisselen.
Cuypers Vorkliften
kleurt de haven
Volg ons op
Verhuur
Tel : +32 (3) 542.33.30
Fax : +32 (3) 541.80.20
verhuur@cuypers.be
Technische dienst
Tel : +32 (3) 541.33.35
garage@cuypers.be
Kantoor en werkplaats rechteroever
Wilmingtonstraat 1
2030 Antwerpen
werkplaats LINKeroever
Haven 1352 - Blikken
9130 Kieldrecht
Cuypers Vorkliften ©
2024
Privacy Policy