Over ons

CUYPERS VORKLIFTEN is dé betrouwbare partner voor all-in operationele verhuur van machines voor de goederenbehandeling van havenbedrijven. Door onze strategische vestigingen in Antwerpen (op linker- en rechteroever) en Zeebrugge kunnen klanten 24/7 rekenen op een team van ervaren techniekers met maar één doel : ervoor zorgen dat onze machines blijven draaien.

Kernwaarden

CUYPERS VORKLIFTEN begrijpt de haven

Als geen ander be-grijpen wij de haven. Wij kennen de haven door en door en snappen de noden van haar havenbedrijven. Al sinds 1966 kleuren wij de haven oranje, in alle openheid en transparantie. Meer dan een halve eeuw know-how en ervaring nemen we mee bij elke opdracht.

CUYPERS VORKLIFTEN omarmt de haven

CUYPERS VORKLIFTEN is een familiebedrijf pur sang. We zijn trots op wie we zijn, waar we voor staan en wat we betekenen voor de haven. Wij om-armen die haven dan ook met respect voor elkaar én voor onze klanten.

CUYPERS VORKLIFTEN pusht de haven

Wij duwen de haven vooruit als één team. Onze mensen en onze kwalitatieve en innovatieve machines maken het verschil op elke kade.

CUYPERS VORKLIFTEN ontzorgt de haven

We ontzorgen onze klanten maximaal met onze persoonlijke en flexibele aanpak. Het vertaalt zich in de praktijk naar een échte 24/7 service. Of zeg maar… 100% engagement. Een klant met een probleem is van één ding zeker; we lossen het op.

Missie

CUYPERS VORKLIFTEN beweegt de haven

Een wereldhaven zoals die van Antwerpen staat nooit stil, net zoals onze machines. Wij laten ze werken, dag en nacht. Zo werkt dat, zo werkt de haven. En daar zijn we fier op.

Visie

CUYPERS VORKLIFTEN groeit mee met de haven

Wij groeien op het ritme van de haven. En hoewel we vandaag heel wat groter zijn dan in het prille begin blijven we trouw aan onze familiale waarden. Wij noemen dat “duurzaam groeien”. Het betekent ook dat we ons voortdurend aanpassen aan veranderende omstandigheden en dat we blijven investeren in mensen en machines, met een open blik naar de toekomst.

Onze

geschiedenis

De tijdslijn van CUYPERS VORKLIFTEN

In 1966 startte Staf Cuypers samen met zijn verloofde Liliane CUYPERS VORKLIFTEN
Staf was de jongste van 7 en als zoon van een landbouwer, voorbestemd om in de voetsporen van zijn vader te treden. De uitbreiding van de haven en een gouden tip van de nonkel van Liliane beslisten er anders over. Staf ging van de éne dag op de andere vorkliften verhuren aan de dokken.
Snelle en correcte service bleek de sleutel tot een echt succesverhaal. De haven bleef groeien en CUYPERS VORKLIFTEN groeide mee.
Lieven Van Hoylandt kwam er bij. Met zijn technisch inzicht ontwierp hij tal van innovatieve voorzetstukken die het laad- en loswerk in de haven optimaliseerden. Zo werd CUYPERS VORKLIFTEN dé verhuur-referentie in de haven.
Niet veel later versterkte Marc Cuypers het team. Zijn technisch-administratieve capaciteiten maakten het bedrijf nog performanter, de service nog efficiënter.
Lieven en Marc bleken de perfecte tandem te vormen. Samen met alle medewerkers van CUYPERS VORKLIFTEN geven ze vandaag en morgen kleur aan de haven….
Cuypers Vorkliften
kleurt de haven
Volg ons op
Verhuur
Tel : +32 (3) 542.33.30
Fax : +32 (3) 541.80.20
verhuur@cuypers.be
Technische dienst
Tel : +32 (3) 541.33.35
garage@cuypers.be
Kantoor en werkplaats rechteroever
Wilmingtonstraat 1
2030 Antwerpen
werkplaats LINKeroever
Haven 1352 - Blikken
9130 Kieldrecht
Cuypers Vorkliften ©
2024
Privacy Policy